MENU  listopad

Poniedziałek       04.11    bigos + ziemniaki  gotowane + ogórek kiszony w plastry
Wtorek                05.11    udko z kurczaka + talarki + sałata pekińska 
Środa                  06.11    pierś z kurczaka w panierce+ ziemniaki gotowane gniecione + surówka drobno krojona
Czwartek             07.11    pierogi ruskie z zasmażka + fasolka szparagowa

Piątek                  08.11   stripsy + ziemniaki gratin+ surówka  z marchwi z jabłkiem

Poniedziałek     WOLNE
Wtorek                12.11    kotlet schabowy+ ziemniaki purée+ sałata ze śmietaną i rzodkiewką
Środa                  13.11    spaghetti bolognese  
Czwartek             14.11    pulpety wieprzowe + pęczak + buraczki na ciepło
Piątek                  15.11   naleśniki z twarogiem i jabłkiem + mus truskawkowy + owoc

Poniedziałek       18.11   pierś w jajku z serem + makaron penne pełnoziarnisty  + kalafior gotowany
Wtorek                19.11    kotlet  mielony + kopytka + buraczki na ciepło
Środa                  20.11    makaron  z kurczakiem w sosie curry + surówka z białej kapusty
Czwartek            21.11    pierś z kurczaka grillowana z pomarańczą  +ziemniaki piure  + mix sałat
Piątek                 22.11   paluszki rybne + ziemniaki gotowane + seler z kukurydzą

Poniedziałek      25.11    potrawka z kurczaka + ryż + marchewka glazurowana
Wtorek               26.11    pierogi z mięsem + surówka z kapusty
Środa                 27.11    bitki wieprzowe + kluski śląskie+ buraczki
Czwartek            28.11    kartacze+ ogórek kiszony krojony w plastry
Piątek                 29.11    ryba smażona + ziemniaki gotowane gniecione + kapusta kiszona

 

 

 

 

Drukuj: